20.07.2022

ICT Business Community organizează webinarul: Imperva - Protecting your data and all paths to it

Compania Imperva este lider mondial în dezvoltarea şi producerea de soluţii pentru protejarea aplicaţiilor web şi a bazelor de date. Produsele acestei companii oferă protecție fiabilă a activelor informaționale ale companiilor atât în cloud, cât și în medii on-premise. Linia de produse a companiei include astfel de soluții precum: Web Application Firewalls (WAF) - lider Gartner timp de 8 ani la rând, protecție împotriva roboților, protecție DDoS, precum și un portofoliu mare de produse din clasa Data Security, care sunt concepute pentru a oferi eficiență. Protecția împotriva amenințărilor externe și interne și ajută la implementarea cerințelor standardelor naționale şi internaționale, pentru a audita funcționarea bazelor de date fără a reduce eficiența sarcinilor de afaceri.

Clienții Imperva sunt: organizații comerciale, bănci și companii financiare, facilități de infrastructură publică care sunt supuse atacurilor cibernetice.

Pe 26 iulie 2022, de la ora 11:00, vă invităm la evenimentul Imperva - Protecting your data and all paths to it, la care vor fi abordate soluţiile de top de securitate cibernetică.


Pentru înregistrare, accesați QR codul alăturat sau click pe: https://www.omd.md/Imperva

Notă: webinarul va fi livrat în limba rusă.

Accesaţi pagina dedicată ICT Business Community pentru a fi la curent cu toate noutăţile şi evenimentele planificate.

Vă aşteptăm cu drag la webinar.

Versiunea Desktop