08.02.2023

JUMP acum spre o carieră de succes în IT. Participă la programul de stagiu oferit de Orange Moldova

Orange Systems, hub-ul IT al Orange Moldova, anunță înscrierile la cea de-a VII-a ediție a programului de internship – JUMP.

Din 14 martie, timp de 3 luni, tinerii dornici de a-și dezvolta competențele digitale vor avea ocazia să învețe de la cei mai buni experți în domeniile:

Front-End

Software Testing

UX/UI

Coordonare și gestionare riscuri

Vânzări B2B

ICT engineering

ChatBot Business analysis

Suport operațiuni fixe

Loializare și retenție clienți

Internship-ul se va desfășura în oficiile Orange în perioada 15 martie – 15 iunie și va fi organizat în format hibrid a câte 4 ore pe zi, 5 zile pe săptămână. Pe toată perioada programului, participanții vor beneficia de suportul mentorilor de la Orange și vor avea acces nelimitat la platformele online de învățare.

Cine poate participa la program?

La programul de internship sunt eligibili tinerii pasionați de domeniul IT sau care au studii în domeniul IT sau un domeniu conex (matematică, statistică, cibernetică, telecomunicații, inginerie), dețin cunoștințe de bază de engleză, pot dedica câte 4 ore pe zi, 5 zile pe săptămână programului și sunt motivați să se dezvolte în domeniul IT.

Pentru a aplica la program, doritorii vor transmite CV-ul și o scrisoare de intenție la adresa jump@orange.md sau vor completa formularul de înregistrare. La prima etapă de selecție, toți candidații vor susține un test de cunoștințe, iar cei care îl vor promova, vor fi invitați la etapa de interviu.

Data limită pentru înscrieri este 19 februarie 2023. 

Beneficiile programului:

  • Participanții vor învăța de la cei mai buni experți din domeniu;
  • Acces nelimitat la resursele de învățare: peste 70 000 de cursuri online pe platforma Orange Learning;
  • Șansa de a începe o carieră profesională într-un hub IT;
  • Bursă lunară;
  • Certificat de absolvire care atestă participarea la stagiul de internship JUMP, în funcție de domeniul selectat.

Cei mai buni participanți vor beneficia de un loc de muncă la Orange

Tinerii vor avea posibilitatea să-și construiască o carieră într-o cultură organizațională sănătoasă, întrucât stagiul îmbină perioada de orientare, coaching pe partea tehnică, training pe partea de soft skills și, bineînțeles, multă practică.

Organizarea programului de instruire JUMP validează angajamentul Orange Systems de a contribui continuu la dezvoltarea competențelor digitale pe piața IT locală. De asemenea, prin acest curs, OSY își reconfirmă poziția de al doilea angajator pe piața de tehnologii informaționale din Moldova. La absolvirea programului din ediția 2022, 73% dintre stagiarii JUMP au reușit să obțină un loc de muncă la Orange Systems.

Mai multe detalii despre program, sunt disponibile pe https://orange.md/jump

Ești gata? JUMP acum