17.12.2021

Modificări la modalitățile de plată a facturilor Orange

Prin tot ceea ce face în ultima perioadă, Orange promovează activ digitalizarea serviciilor și a plăților în Moldova. Iată de ce dezvoltăm permanent posibilitățile de activare, cumpărare și achitare online a serviciilor și produselor Orange.

Cea mai recentă actualizare este activarea cartelei digitale eSIM direct din My Orange, dar și posibilitatea de a cumpăra numere mobile noi și de a trece de la PrePay la Abonament direct de pe eshop.orange.md. De asemenea, lucrăm în continuu pentru a integra în aplicația My Orange tot mai multe funcționalități utile pentru fiecare client.

Urmând aceste principii, clienții noștri vor putea și în continuare să achite factura pentru serviciile Orange online, fără comision, prin intermediul canalelor noastre de plată. Poți accesa https://epayments.orange.md/, aplicația My Orange pe mobil sau din browser, pe my.orange.md. Totodată, fără comision rămân toate modalitățile de plată disponibile în magazinele Orange, precum și toate reîncărcările PrePay (cu excepția cartelelor de reîncărcare răzuibile).

Ca parte a strategiei Grupului Orange, Engage 2025, prin care ne-am propus să trecem treptat la produse sustenabile, din 1 ianuarie mai facem un pas înainte. Nu vom mai comercializa cartele de reîncărcare răzuibile în magazinele noastre. În schimb, introducem o nouă modalitate de plată fără comision – Tichetele de reîncărcare cu valoare nominală fixă, pe care le poți cumpăra doar în magazinele Orange. Poți alege să primești tichetul prin SMS sau pe suport de hârtie.

Cartelele de reîncărcare pe suport de plastic vor continua să fie disponibile doar la benzinării, chioșcuri de presă sau magazine mici din localități rurale, cu aplicarea unui comision la cumpărare.

Tot din 1 ianuarie 2022, pentru achitările facturilor Orange, efectuate prin intermediul altor sisteme de plată, e posibil să fie perceput un comision. Te îndemnăm să verifici taxele aplicate la fiecare punct de vânzare sau de suplinire a contului, înainte de a achita.

Orange Moldova va continua să promoveze o atitudine responsabilă față de mediu, prin aplicarea unor metode care să contribuie la dezvoltarea sustenabilă, prin utilizarea soluțiilor digitale, simple și accesibile clienților.

Mai multe detalii despre toate metodele de plată disponibile poți afla pe www.orange.md/plata