16.11.2020

Orange a lansat abonamente noi Microsoft, cu grad superior de securitate

Trei abonamente noi Microsoft 365 au fost lansate astăzi de către Orange Moldova pentru clienții business. Fiecare dintre ele include o licență Windows 10 Enterprise, toate aplicațiile din suita Office 365 și cele mai avansate servicii de securitate de pe piață în acest moment.

Abonamente oferă upgrade gratuit pentru Windows 10 Enterprise pentru licențele Windows utilizate în compania ta. În plus, ai un pachet complex de instrumente pentru managementul aplicațiilor, dispozitivelor și utilizatorilor, precum și pentru controlul accesului și securizarea datelor companiei.

Oricare dintre noile abonamente Microsoft este o soluție ce îți permite să începi să lucrezi imediat. Ceea ce le deosebește de celelalte pachete este multitudinea de aplicații Office, sistemul de operare inclus și, mai ales, serviciile de protecție. Noile abonamente includ atât protecție împotriva amenințărilor, cât protecția datelor companiei tale.

De ce să alegi abonamente Microsoft 365 de la Orange

Noile abonamente Microsoft 365 sunt cele mai avansate din Moldova în acest moment. Orange îți pune la dispoziție nu doar softuri licențiate la preț de abonament lunar, ci și te scapă de griji. În primul rând, lucrezi cu softuri oficiale, fără teama de controale. Nu mai ai grija actualizării sistemului de operare sau a aplicațiilor, pentru că abonamentul de la Orange face asta în locul tău.

Orice pachet cumpărat poate fi instalat pe maxim 5 dispozitive, ceea ce permite angajaților tăi să lucreze din diferite locuri, fără a depinde de computerul staționar. În plus, documentele companiei sunt stocate în cloudul Microsoft, iar aceasta permite accesul la ele în siguranță, de oriunde, doar de angajații care au dreptul de vizualizare sau modificare a lor.

Având un abonament Microsoft 365 de la Orange nu mai trebuie să investești în propria infrastructură de servere. Totul se configurează ușor și funcționează eficient, rapid și simplu, în cloud. Fără investiții, doar pe baza unui abonament lunar.

Compania Microsoft investește anual 1 miliard de USD în protejarea datelor de atacuri cibernetice și alte amenințări. Păstrează documentele tale în cloudul Microsoft și beneficiezi de cele mai noi tehnologii și politici pentru securitatea datelor.

Descoperă mai multe beneficii și caracteristici ale abonamentelor Microsoft 365 pe pagina dedicată.

Sună la 700 sau 022977700, iar consultanții noștri te vor ajuta să alegi abonamentul care se potrivești afacerii tale și să primești cea mai bună ofertă.

Versiunea Desktop