12.04.2022

Orange Business – partener digital pentru afaceri

Orange Business este alegerea #1 a companiilor mari și a business-ului mic și mijlociu pentru servicii de digitalizare și soluții ICT. Cu o experiență internațională în spate, fiind parte a Grupului Orange, care deservește peste 2 milioane de persoane juridice la nivel mondial, Orange Business Moldova oferă soluții inovative, care răspund necesităților individuale ale clienților.

În ultimii 5 ani Orange Business Moldova a trecut printr-un proces complex de migrare de la rolul de operator Telecom la cel de integrator IT, dezvoltând în această perioadă o serie de competențe și experiența necesară.

Olga Surugiu, CEO Orange Moldova: „Digitalizarea afacerilor accelerează în ultimii ani. Noile tehnologii și soluții ajută la transformarea companiilor, la eficientizarea și securizarea acestora. Orange Business, cu suportul grupului și al colegilor din departamentul IT al Orange, dezvoltă soluții excepționale. Echipa noastră însoțește clienții business în transformarea digitală pentru a deveni și mai competitivi. Orange Business este un partener de încredere pentru digitalizarea afacerii, care susține eforturile clienților săi pentru a crește succesul întreprinderilor și le oferă o experiență inedită end-to-end.”

Orange Business este un partener care deține o experiență duală, fiind operator și integrator pentru un sistem ICT complet. Astfel, Orange Business oferă soluții pentru tot ciclul de acces informațional al unei afaceri: conectare – transport – stocare – colaborare – securitate cibernetică – consultanță și integrare.

Un exemplu sigur este proiectul realizat pentru Victoriabank – Managed Wi-Fi. Grație soluției implementate, banca a obținut acces la o platformă inteligentă, care permite monitorizarea în regim online a numărului de clienți conectați, graficul utilizării serviciului și statistica ce vizează accesarea resurselor. Iar clienții băncii au primit acces direct la Wi-Fi și la portofoliul de servicii digitale ale băncii.

Alexei Iurașcu, Director-adjunct al Departamentului IT, Victoriabank: „Odată cu digitalizarea serviciilor oferite clienților, Victoriabank a decis implementarea serviciului Wi-Fi pentru clienți în toate subdiviziunile sale. Având un telefon mobil conectat la rețeaua Wi-Fi a băncii, ei pot beneficia de un spectru larg de servicii bancare, fără a aștepta la ghișeu, economisind timpul și beneficiind de o deservire de calitate. Pentru acest proiect ambițios, am ales compania Orange, din mai multe motive, printre care experiența de ani de zile, prețul concurențial, suportul oferit pe parcursul întregii perioade și calitatea serviciilor prestate. Putem afirma că Orange este un partener de încredere al Victoriabank, reieșind din totalitatea proiectelor realizate de-a lungul anilor.”

Astfel, Orange Business oferă o infrastructură avansată și tehnologii de ultimă generație pentru implementarea mai multor soluții inovative de eficientizare a business-ului.

Exclusiv la Orange Business

  • Ecosistem unic pe piață. Doar Orange Business oferă acces la cea mai bună rețea și servicii ICT. Soluții la 360 de grade și o experiență inedită end-to-end.
  • Unicul jucător ICT pe piață care urmează procese conforme celor mai bune practici internaționale, atât în domeniul securității IT, cât și în domeniul deservirii clienților, managementul proiectelor, vânzări etc.
  • Expertiza unui grup internațional, care deservește peste 2 milioane de persoane juridice la nivel mondial, oferită pe piața locală prin Orange Business.

Avantaje Orange Business

  • Un singur punct de contact și o factură pentru toate serviciile telecom și ICT.
  • Acces la cele mai bune soluții atât standarde, cât și customizate, oferite în termeni proximi.
  • Servicii de calitate – fapt apreciat atât de piața locală, cât și la nivel internațional.

Mai multe informații despre soluțiile Orange Business pot fi găsite pe www.orange.md/business

Pentru informații suplimentare și detalii despre soluțiile business sună 700 sau
Solicită apel