04.05.2023

Orange Business te invită la evenimentul „The power of Enterprise Networks Automation in Digital Transformation” by Huawei

Pe 12 mai 2023, Orange ICT Business Community organizează un nou eveniment pentru comunitatea de afaceri. De data aceasta îi avem invitați pe reprezentanții Huawei, care vor prezenta într-o manieră captivantă soluția de Automatizare a Rețelelor, cum funcționează și care sunt principalele beneficii pe care le oferă în eficientizarea afacerii.

Automatizarea rețelelor înseamnă utilizarea tehnologiei și a softurilor pentru a gestiona și controla automat rețele de calculatoare și echipamente de rețea, fără intervenția umană. Aceasta include configurarea, monitorizarea, gestionarea și protejarea rețelelor, utilizând programe de automatizare și algoritmi pentru a optimiza performanța, eficiența și securitatea rețelei.

Dacă tu sau cineva din compania ta este interesat de soluția de la Huawei și cum automatizarea rețelelor permite operatorilor de rețea să se concentreze mai mult pe dezvoltarea și inovarea rețelei, și mai puțin pe sarcinile repetitive și de rutină, înscrie-te la eveniment. Participarea este gratuită, dar locurile sunt limitate.

Evenimentul va avea loc pe 12 mai la Orange Digital Center, str. Ion Creangă 1, între orele 10:00-14:00. Prezentările se vor face în limba rusă.

Pentru înregistrare, accesează QR codul alăturat sau click pe: https://msurvey.orange.com/EventHuawei

Accesează pagina dedicată ICT Business Community pentru a fi la curent cu toate noutățile și evenimentele planificate.

Te așteptăm cu drag la eveniment.