08.06.2022

Orange Business te invită la Fortinet Security Week

Orange Moldova organizează, în perioada 14-17 iunie 2022, primul eveniment despre securitatea cibernetică, dedicat oamenilor de afaceri. Fortinet Security Week se desfășoară în parteneriat cu gigantul american Fortinet, companie ce dezvoltă unele dintre cele mai avansate produse și servicii de protecție online pentru business.

Observăm în ultima perioadă o creștere semnificativă a numărului de atacuri cibernetice la care sunt supuse companiile din Moldova, indiferent de dimensiune. Conform datelor Orange, în primele luni ale lui 2022, acestea au crescut cu peste 50%. Majoritatea atacurilor înseamnă stoparea activității pentru minim câteva ore, impact negativ asupra securității datelor, a operațiunilor curente, iar în unele cazuri, chiar și riscuri pentru reputația companiei.

De ce să te expui riscului, când îți poți securiza computerele și serverele cu soluții avansate de securitate de la Orange. Toți antreprenorii interesați pot participa gratuit la sesiunile Fortinet Security Week. Acolo vei putea afla, direct de la experții Fortinet, ce produse să alegi pentru a-ți proteja firma, cum să combini mai bine soluțiile, cum funcționează fiecare și cum anume acestea te vor proteja.

Înregistrează-te gratuit la sesiunea de deschidere Introducere în suita de produse Fortinet, care va avea loc online, pe 14 iunie, de la ora 09:45. Pentru înregistrare, completează aici formularul.

Iar dacă ești interesat să-ți aprofundezi cunoștințele cu ajutorul experților de la Fortinet, înscrie-te la toate sesiunile, care includ exerciții practice în ecosistemul Fortinet și o certificare la finalul cursurilor. Participă gratuit, completează acum Formularul de înscriere la webinare.

Vezi aici agenda Fortinet Security Week


Au fost realizate 5 laboratoare pentru următoarele produse Fortinet:

  • Fortigate
  • FortiSIEM
  • ZTNA
  • FortiMail
  • Fortinet Security Network

Formatul:

  • Sesiune teoretică
  • Laborator practic

Examen cu obținere, la final, a unui Certificat Fortinet Security Expert eliberat de către Fortinet


Versiunea Desktop