19.08.2020

Orange Moldova a luat Trofeul Integrității în cadrul concursului național „Marca comercială a anului 2019”

Compania Orange Moldova a fost premiată cu Trofeul Integrității, cea mai înaltă distincție în domeniu, la categoria „Implementarea standardelor de integritate în sectorul privat”.

Trofeul Integrității este o apreciere la nivel național a integrității Orange Moldova, a politicilor sale interne anticorupție, precum și a standardelor de calitate și conformitate după care se ghidează. Pentru clienții Orange acest premiu înseamnă că Orange Moldova este o companie de încredere, cu proceduri transparente și clare în relațiile cu consumatorii săi.

Premiul pentru integritate a fost acordat pe 19 august 2020 de către Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Centrul Naţional Anticorupţie (CNA) și este o premieră pentru concursul național „Marca comercială a anului 2019”.

Premiul a fost oferit ca rezultat al evaluării de către un juriu a implementării pe parcursul anului 2019 a unor mecanisme de promovare a standardelor de integritate şi anticorupţie în business. Astfel, au fost examinate codurile de etică sau conduită în afaceri, procedurile de raportare a neregulilor la locul de muncă şi de soluţionare a conflictelor de interese, mecanismele de protecţie a avertizorilor de integritate, precum şi cele de control intern și de declarare şi evaluare a cadourilor.

Amintim că, încă de la fondare, Orange Moldova și-a luat angajamentul de a lupta împotriva corupției și a adoptat o politică de toleranță zero față de corupție în toate activitățile sale. Misiunea companiei este să fie mereu în legătură pentru a conecta ceea ce este esențial în viața tuturor, iar ambiția Orange este de a oferi o experiență și un suport de neegalat clienților prin angajamentul său de a-și desfășura activitățile într-un mod sănătos și onest, în conformitate cu toate legile aplicabile.

Orange Moldova își dorește să atingă obiectivele de afaceri, cu respectarea performanțelor sociale corporative, prin a fi o companie etică, respectând ecosistemul în care operează.