16.01.2019

Orange Moldova continuă să investească semnificativ în calitatea reţelei

Prioritatea Orange Moldova este calitatea serviciilor și pentru a-și mulțumi clienții, compania alocă resurse considerabile în modernizarea reţelei.

După ce Single RAN a fost implementat cu succes în sudul țării, proiectul a fost integrat și în municipiul Chișinău. Acesta are un impact semnificativ asupra calității rețelei prin migrarea la un singur sistem 2G/3G/4G şi înlocuirea echipamentului existent cu unul de ultimă generație. În curând, Single RAN urmează sa fie implementat și în nordul Republicii Moldova, astfel încât clienţii din întreaga ţară să beneficieze de servicii de calitate tot mai sporită.

Implementarea acestui proiect permite utilizatorilor să se bucure de interoperabilitatea între tehnologiile 2G, 3G şi 4G , adică posibilitatea utilizării serviciilor de diferită natură (voce şi Internet) în timp real, automatizarea acestor procese, îmbunătăţirea calităţii şi preciziei datelor, diminuarea duratei prestării serviciilor.

Drept rezultat, după investiții de peste 94 milioane de lei, bani alocați pentru modernizarea a 430 de stații Orange, alți 826.000 de clienți din municipiul Chișinău ar putea beneficia de servicii îmbunătățite care oferă:

  • interoperabilitate între 3 tehnologii: 2G, 3G şi 4G;
  • calitate îmbunătăţită a apelurilor și a transferului de date;
  • implementare de noi funcţionalităţi;
  • înlocuirea echipamentului cu unul de ultimă generație;
  • reglementarea mai operativă a situaţiilor apărute;
  • optimizarea resurselor energetice şi protejarea mediului înconjurător.

Fiecare dintre clienţii noştri poate contribui la sporirea calității reţelei Orange. Ajută-ne să îmbunătăţim reţeaua şi lasă-ne feedback-ul tău aici accesând www.omd.md/aw.

Versiunea Desktop