01.03.2022

Orange Moldova lansează cea mai generoasă ofertă de Roaming în România

Orange Moldova, operatorul mobil #1 din țară care oferă servicii voce și date mobile, Internet prin fibră și servicii TV, toate sub același brand, lansează cea mai avantajoasă ofertă de Roaming cu România de până acum.

Din 1 martie 2022, clienții Orange Moldova care călătoresc în România în scopuri personale sau de afaceri, pot rămâne conectați oricând, la fel ca acasă, fără costuri suplimentare.

Cu Orange, vorbești și stai pe net în Roaming, ca acasă

Noua ofertă permite clienților care deţin un abonament eligibil să preia toate apelurile gratuit și să efectueze apeluri din minutele naționale incluse în abonament. Mai mult, clienții beneficiază și de trafic Internet mobil inclus, pe care îl pot folosi în Roaming în România.

La fel, a fost dublat traficul în opțiunea „Internet în România și Ucraina”. Opțiunile avantajoase cu minute sau Internet pot fi activate din aplicația My Orange.

Clienții care nu dețin un abonament cu Roaming inclus, pot beneficia de Roaming în România la tarife reduse semnificativ.

Pentru mai multe detalii despre abonamentele eligibile și condițiile ofertei de Roaming în România, accesați www.orange.md/Romania