16.11.2022

Orange – partener de încredere în transformarea digitală a afacerilor

Orange Business a adus împreună comunitatea de afaceri, partenerii de dezvoltare ai Republicii Moldova și dezvoltatorii de produse ICT la cel mai mare eveniment dedicat soluțiilor de digitalizare – Digital Business Transformation. Evenimentul a fost organizat de Orange Moldova în parteneriat cu Proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID și Suedia.

Orange Business aduce experiența internațională în Moldova, pentru a ajuta întreprinderile din sectorul public și privat în parcursul lor de transformare digitală.

Orange Business Moldova, parte a Grupului Orange, care deservește peste 2,5 milioane de persoane juridice la nivel mondial, oferă soluții inovative care răspund necesităților individuale ale clienților. Astfel, Orange Business pune la dispoziția mediului de afaceri un spectru larg din peste 100 de soluții de digitalizare, de la conectivitate, logistică inteligentă, până la securitate cibernetică. Aceste soluții digitale sunt dezvoltate de Orange și partenerii săi tehnologici, numărând în prezent peste 30 de vendori de soluții IT, asigurând astfel diversitatea și neutralitatea tehnologiei.

Olga SURUGIU, CEO Orange Moldova: „Orange Business este un partener de încredere pentru digitalizarea și transformarea afacerilor. Digitalizarea reprezintă obiectivul primordial al Orange și complimentează angajamentele noastre de a contribui la digitalizarea societății și facilitarea vieții populației prin servicii și soluții inovative. Este de apreciat că în acest parcurs digital nou și tentant avem susținerea partenerilor strategici de dezvoltare a țării: USAID și Suedia. Împreună ne propunem să promovăm procesul de digitalizare a afacerilor, susținând eforturile Guvernului în acest sens.”

Iurie ȚURCANU, Viceprim-ministru pentru Digitalizare, Guvernul Republicii Moldova: „Avem nevoie de o economie puternică, iar pentru a fi competitivi, antreprenoriatul trebuie să devină digital. În acest sens, atât Guvernul, cât și comunitatea de antreprenori depune eforturi pentru transformarea afacerilor prin programe care să ajute întreprinderile mici și mijlocii cu instrumente de digitalizare. Orange Moldova mereu a fost receptivă la tot ce înseamnă digitalizare și s-a aliniat proceselor inițiate de Guvern și contribuie constant la edificarea ecosistemului digital al țării.”

Doina NISTOR, Directoarea Proiectului Tehnologiile Viitorului: „Investițiile digitale în afaceri sunt extrem de importante pentru eficientizarea sectorului economic național. Acest lucru poate fi realizat doar cu eforturi comune și mă bucur că acest eveniment a reunit atâția parteneri tehnologici și antreprenori locali. Sunt mândră de parteneriatul stabilit între Orange Moldova și Proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID și Suedia. Grație acestuia, implementăm proiecte sociale de valoare, iar acum proiectele comune se extind și pentru mediul antreprenorial. Afacerile mici și mijlocii vor putea accesa mai multe granturi oferite pentru digitalizarea business-ului în cadrul Programului de digitalizare a IMM-urilor, lansat de ODA cu susținerea USAID și Suedia.”

Orange Business însoțește clienții business în transformarea digitală pentru a deveni și mai competitivi

Orange Business oferă un ecosistem unic pe piață, o infrastructură avansată și tehnologii de ultimă generație pentru implementarea mai multor soluții inovative de eficientizare a business-ului. Printre acestea se numără: Virtual PBX, Managed Wi-Fi, Firewall, Antivirus, CRM și altele.

Gheorghe PANTAZ, Director al Serviciului Tehnologia Informației și Securitate Cibernetică: „O istorie de succes realizată în comun cu Orange Moldova, destinată digitalizării proceselor este implementarea Semnăturii Mobile în 2012. Pe parcursul acestor ani, Orange a demonstrat constant că este un partener de încredere și putem miza pe implementarea comună a mai multor soluții digitale revoluționare.”

Ioan BARBULESCU, Director Tehnic, Victoriabank: „Orange este un partener de încredere al Victoriabank, reieșind din totalitatea proiectelor realizate de-a lungul anilor. Printre acestea se numără: protecția împotriva DDoS, SD-WAN, precum și infrastructura Wi-Fi din sucursalele băncii și alte programe de securitate cibernetică implementate de Orange.”

Mai multe informații despre soluțiile Orange Business pot fi găsite pe www.orange.md/business.