02.02.2021

Orange readuce în grila de canale postul TV internațional Al Jazeera

Începând cu 2 februarie 2021, toți cei interesați de noutăți internaționale au un motiv în plus de a se bucura de grila Orange TV Acasă. Și asta pentru că readucem în lista de canale postul TV Al Jazeera English HD, care poate fi vizionat pe poziția 115.

Este unul din cele mai importante  canale de știri internaţionale în limba engleză. Acesta face parte din rețeaua media internațională Al Jazeera – una dintre cele mai mari agenții de presă, cu peste 80 de birouri în toată lumea și centre de difuzare în Doha(Qatar) și Londra.

Tot pe 2 februarie are loc actualizarea denumirilor afișate ale canalelor introduse recent. Astfel, în grila digital găsiți posturile îndrăgite pe următoarele poziții.

Grila TV Acasă Titlul vechi Titlul Nou

Grila TV Business

(TV Oficiu & TV Public)

35 Familia Domashniy Cinema 1 HD (СТС + Домашний)  22
51 Televiziunea Centrala HD TV6 HD  11
57 MBC HD R LIVE TV HD  31
113 Fine Living HD DTV HD(Рен ТВ + Пятый Канал)  30
115 МИР Premium HD Al Jazeera English HD  54
125 BOLT HD Familia Domashniy  134
160 Discovery Showcase HD Discovery Channel HD  76

 

Schimbările nu au impact asupra grilei TV analog. Dacă ești conectat prin TV BOX HD, nu e nevoie să faci nimic, pentru că modificările se vor efectua în mod automat.

Dacă ești conectat la serviciile de televiziune prin modul CI+, pentru a vizualiza corect toate titlurile din grilă, te rugăm să efectuezi re-scanarea canalelor din meniul televizorului. Vezi instrucțiunile aici

Întreaga grilă de canale TV o găsești aici.

Vizionare plăcută!

Versiunea Desktop