29.11.2021

Orange – rețeaua mobilă #1 în Moldova lansează cartela digitală eSIM

Orange Moldova completează portofoliul de inovații în TELCO. Acum cartela digitală eSIM e la Orange şi poate fi activată online, ceea ce este o soluţie unică pe piaţă.

Pentru ca utilizatorii Orange Moldova să se bucure de cea mai bună experiență de comunicare și pentru a-i aduce mai aproape de ultimele inovații, din 24 noiembrie, clienții Orange care dețin telefoane compatibile, pot beneficia de avantajele oferite de tehnologia eSIM.

Orange continuă să ofere experiențe de comunicare incomparabile

Cu tehnologia inovatoare eSIM, clienții se vor putea conecta la rețeaua mobilă Orange simplu și rapid, fără a mai avea nevoie de cartelă SIM de plastic. De asemenea, utilizatorii vor putea instala până la 5 numere pe un singur dispozitiv mobil, cu posibilitatea utilizării lor alternative, ideal pentru separarea apelurilor de serviciu și a celor personale.

Exclusiv la Orange - eSIM cu activare online

Orange oferă în exclusivitate tuturor clienților existenți posibilitatea de a trece de la SIM obișnuit la eSIM, online, fără a fi nevoie să se deplaseze la un magazin Orange. Deținătorii de dispozitive compatibile cu tehnologia eSIM pot face schimb de SIM direct în my.orange.md, logându-se prin Cont Orange.

De eSIM pot beneficia și cei care doresc să activeze un abonament nou. În magazinele Orange, clienții vor beneficia de suport dedicat pentru activarea cartelei eSIM.

Care sunt beneficiile eSIM la Orange?

  • Noua tehnologie asigură conexiunea la rețeaua mobilă Orange, fără a mai fi necesară cartela SIM de plastic; 
  • Ca și cartela fizică, cartela digitală eSIM oferă acces la serviciile Orange – apeluri, SMS și Internet mobil;
  • Datorită eSIM, clienții pot avea mai multe numere mobile pe un singur smartphone compatibil;
  • Cartela digitală eSIM nu este supusă șocurilor mecanice, praf și umezeală și are o durată mai mare de utilizare, comparativ cu o cartelă SIM fizică;
  • Nu poate fi pierdută, ceea ce înseamnă mai multă flexibilitate și siguranță.
 

Cu eSIM, Orange își asumă un comportament responsabil față de mediu

Cartela digitală eSIM de la Orange înseamnă beneficii atât pentru client, cât şi pentru mediu. Cu eSIM, reducem o cantitate esenţială de plastic din lanţul nostru de aprovizionare şi ne eficientizăm procesele logistice. Astfel, în final, datorită proiectării ecologice în etapa de design, ne reducem amprenta de carbon în perimetrul activităţilor pe care le desfăşurăm.

Pentru Orange, cartela digitală eSIM este încă un pas prin care ne reconfirmăm angajamentele anunțate în noua strategie Engage2025, prin care ne asumăm dezvoltarea unei afaceri sustenabile, cu un comportament responsabil față de mediu.

Lansarea eSIM completează portofoliul de inovaţii Orange, alături de tehnologia Apel 4G+ (VoLTE), care a fost lansată în premieră în septembrie 2019 şi care asigură o viteză mai înaltă a conexiunii la o calitate impecabilă a sunetului. Dar şi alături de premierele mondiale HD Voice şi HD Voice International, care au marcat o nouă dimensiune a sunetului pe telefonul mobil.

Pentru mai multe detalii despre cum poate fi activată cartela eSIM de la Orange, dispozitivele compatibile și pașii de urmat, accesați www.orange.md/esim

Orange eSIM
Cartela SIM digitală e la Orange
Detalii aici