28.03.2023

Orange Systems te invită la Modular.THE VISION.LAB

Orange Systems susține Modular, platforma unde fiecare profesionist IT poate testa o reţetă perfectă pentru distracţie și te invită să călătorești în alte realități prin intermediul inovației tehnologice.

THE VISION.LAB este un eveniment experimental care combină locația și sunetul. La baza evenimentului stă ideea de a promova conceptul de IT creativ, în care credem la Orange Systems, şi pe care vrem să-l comunicăm şi celor pasionaţi de muzică şi tech.

Tonul evenimentului va fi dat de DJ: Marcelina Wick [UK], Perky Wires [BCN], SOL_ [MD], Mircea-Florin [UG] și DIP Watters [MD]. Evenimentul va avea loc pe 7 aprilie, la 22:00, la Xela Studio de pe str. Uzinelor, 5 din Chișinău.

Orange Systems contribuie la consolidarea comunității iubitorilor de muzică din domeniul tech

Orange Systems susţine inovațiile și ideile inedite, iată de ce, a pregătit pentru tine mai multe surprize, activități interactive și cadouri. Alătură-te celui mai tare festival techno, află mai multe despre Modular.THE VISION.LAB și procură bilete pe afisha.md

Despre Orange Systems

Orange Systems este hub-ul IT al Orange şi unul dintre cele mai mari hub-uri IT din ţară. Fiind rezident al parcului IT în care se regăsesc peste 600 de angajaţi, Orange Systems îşi reconfirmă poziţia de al doilea angajator pe piaţa de tehnologii informaţionale din Moldova. Mai mult de 50 la sută dintre specialişti prestează servicii de IT nearshoring pentru parteneri externi, în următoarele domenii: software development, testarea şi asigurarea calităţii, controlul şi managementul proiectelor IT, automatizarea proceselor, business intelligence şi big data. Orange Systems are ambiția de a dezvolta domeniul IT sub marca creativității, calității și competitivității, prin crearea de produse software proprii și centre locale de excelență.