25.01.2022

LOVE de la Orange pentru jumătate de milion de vizitatori în Orășelul de Crăciun

În perioada sărbătorilor de iarnă, Orange a reușit să adune jumătate de milion de persoane la cel mai complex eveniment al anului – Orășelul de Crăciun, desfășurat în scuarul TNOB „Maria Bieșu”.

Timp de 37 de zile, Orange Moldova, operatorul #1 care oferă servicii voce, Internet prin fibră și servicii TV sub același brand, a oferit tuturor chișinăuienilor și oaspeților capitalei o adevărată poveste de iarnă.

Orășelul de Crăciun a bucurat vizitatorii cu un program zilnic de spectacole de muzică, colinde și concursuri pentru toate vârstele. De la mic la mare, oamenii au avut ocazia să viziteze căsuța LOVE, unde au trăit experiența VR și au avut parte de distracție nelimitată la carusel și toboganul de gheață.

Orange Moldova, jucătorul CSR #1 pe piața TELCO din țară a transmis magia sărbătorilor de iarnă și pentru 500 de copii aflați la evidența autorității tutelare Chișinău. Micii vizitatori au explorat fabulosul orășel și atracțiile acestuia și au creat amintirile unei ierni de neuitat.

Împreună cu oaspeții orășelului, am mai făcut un pas în demersul nostru față de Planetă și am colectat pentru reciclare 162 de telefoane uzate. Deținătorii dispozitivelor nefuncționale donate spre reciclare au fost premiați de Orange cu diverse cadouri.

Ajuns la cea de-a XI-a ediție, Orășelul de Crăciun Orange s-a desfășurat în perioada 11 decembrie 2021 - 16 ianuarie 2022, în scuarul Teatrului de Operă și Balet „Maria Bieșu”.

Versiunea Desktop