05.04.2023

Orizont TV HD, Atomic TV HD și Info TV Romania HD în grila Orange TV Acasă

La Orange, avem grijă să-ți oferim mereu doar cele mai interesante și relevante canale TV locale, regionale și internaționale. Ascultăm vocea ta – a clientului nostru care privește conținuturile TV și suntem deschiși pentru schimbări.

Din 5 aprilie, fii gata să descoperi trei canale noi în grila Orange TV Acasă, rețeaua de fibră optică.

  1. Orizont TV HD – un canal local cu conținut generalist, care difuzează show-uri, filme, seriale și emisiuni de știri. Îl poți viziona la numărul 35. Postul TV este disponibil inclusiv în rețeaua cablu pe poziția 23.
  2. Info TV Romania HD – post TV din România care difuzează muzică și știri. Îl poți privi la numărul 86 din grila Orange TV Acasă.
  3. Atomic TV HD – canal românesc cu clipuri muzicale în vogă la începutul anilor 2000. Îl poți viziona la numărul 149.

Urmărește conținutul preferat în grila TV Orange, pentru că îți aducem acasă cele mai populare posturi TV din lume, în diferite limbi și o varietate bogată de canale la fiecare categorie. Ai 18 canale pentru copii și adolescenți, cele mai populare competiții sportive din lume difuzate live de cele 11 canale sportive din grila Orange. Poți asculta diverse stiluri de muzică și clipuri video ale momentului cu 11 canale muzicale. Ai 30 de canale unde poți privi cele mai bune filme și seriale și 17 canale cu noutăți din Moldova și internaționale. La Orange ai totul pentru a petrece timpul plăcut, pentru că fiecare membru al familiei va găsi ceva pe placul său.

Îți dorim vizionare plăcută