27.03.2023

Pentru Internet nelimitat la tine acasă, alege Fibră de la Orange. Descoperă noua super-ofertă la conectare

Primăvara vine nu numai cu flori și bună dispoziție, dar și cu super-oferte pentru toți cei care vor să se bucure de Internet de mare viteză și o selecție variată de canale TV. Oricând ai nevoie de Internet nelimitat, alege Orange.

Conectează acum Fibră 1000 + TV Acasă și alege oferta care îți place mai mult: un Smart TV cadou sau 1200 lei reducere la factură pentru 24 luni. Ai parte de beneficii generoase și cu abonamentul Fibră 500 + TV Acasă, pentru că poți lua un Smart TV cu numai 599 lei sau poți alege să primești reducere la factură pentru doi ani.

Primești echipament performant gratuit

Cu Fibră + TV Acasă de la Orange ai Internet fix nelimitat, cu viteze de până la 940 Mbps și televiziune digitală cu până la 180 de canale TV în diferite limbi, cu filme, muzică, desene animate și programe informative.

În plus, la conectare primești echipament performant Wi-Fi 5, cu 4 antene, pentru o mai bună experiență de navigare pe Internet și noul Orange TV Box 4K, cu funcția interactivă Pauză/Reluare TV și peste 5000 de aplicații și jocuri disponibile în Google Play.

Alege tot de la Orange pentru mai multe beneficii

Când conectezi Internet de la Orange, primești instant mai multe beneficii și pentru abonamentul tău mobil Orange. Primești de 2 ori mai mult Internet mobil în fiecare lună pentru toate numerele din contul tău și reducere la abonamentele TOP de la 170 lei și Nelimitat 400. Vei primi aceste beneficii pe toată perioada în care vei avea ambele abonamente, fix și mobil, active.

Mai mult, având toate serviciile de la Orange, primești o singură factură, prin email, și o poți achita online, fără niciun comision, chiar pe site-ul Orange sau, și mai simplu, direct în aplicația My Orange.

Află mai multe detalii despre oferta la conectare și beneficiile de care te vei bucura pe orange.md/Love sau sună la 797 pentru a programa conectarea.

Conectează Fibră + TV Acasă și alege: