09.07.2024

Peste 60 mii de clienți au trăit experiența Orange 5G în rețeaua #1 din Moldova

Orange Moldova oferă tuturor abonaților săi acces gratuit și nelimitat la rețeaua 5G, până pe 10 august 2024, în 5 locații din Chișinău. Mai mult de 60 000 de clienți au utilizat deja tehnologia 5G şi au consumat peste 12 000 GB, la viteză de până la 2 Gbps.

Accesul gratuit pentru utilizatori la Orange 5G continuă în Orășelul Sportiv din Scuarul Teatrului Național de Operă și Balet, acolo unde toţi pasionații de tehnologie şi inovaţie au trăit mai multe experiențe virtuale spectaculoase, în AR și VR, între 20 şi 22 iunie. Vezi aici cum a fost pe parcursul celor trei zile de testare a adevăratului 5G de la Orange.

Prin inițiativa de a oferi clienților posibilitatea de a testa gratuit viteza de până la 2Gbps pe propriile telefoane, Orange reconfirmă angajamentul său de a aduce inovația mai aproape de fiecare.

Investind continuu în rețele moderne și tehnologii noi, Orange asigură servicii de calitate și cea mai bună experiență clienților săi. Astfel, Orange Moldova a confirmat pentru a 12-a oară consecutiv că deține rețeaua mobilă de top în țară, conform certificării Commsquare. Experții au desemnat rețeaua 4G de la Orange drept cea mai performantă în viteza de descărcare a Internetului Mobil, cu cea mai extinsă acoperire 4G pentru 99% din populație.

Potrivit celui mai recent raport ANRCETI*, Orange Moldova este lider pe piaţa serviciilor mobile în ţară, având peste 2 milioane de clienți care utilizează serviciile voce și Internet mobil ale companiei şi beneficiază de oferte avantajoase, inclusiv Roaming în Europa.