19.08.2020

Telefoane la cel mai bun preț din țară, acum doar în Oferta HiT de la Orange și până la 100 GB gratuit la conectare

La Orange mereu primești mai mult decât aștepți. Ai acces non-stop la cea mai bună rețea 4G din țară și la cea mai bună rețea de suport clienți, oriunde te-ai afla. Mai mult, fiind la Abonament, ai o mulțime de oferte avantajoase și mega-reduceri.

Descoperă Oferta HiT cu Samsung și Oppo
Galaxy A51
Reducere 1500 lei
4 299 lei
180 lei
lunar
Ecran
Super Amoled
4 camere AI
Design
rafinat
OPPO A31
Reducere 1000 lei
2 599 lei
110 lei
lunar
6.5" Ecran Waterdrop
64GB Spațiu de stocare
4230 mAh Baterie

Oferta HiT vine cu unele dintre cele mai populare modele de smartphone din lume, pe care la Orange le poți cumpăra cu cel mai mic preț din țară. Te așteptăm în orice magazin Orange ca să descoperi zona dedicată Ofertei HiT și să-ți alegi telefonul preferat la un preț care o să te bucure.

Alege Samsung Galaxy A51, cu ecran incredibil superAMOLED de 6.5”, 4 camere pentru fotografii memorabile, baterie mare de 4000 mAh și tehnologie de încărcare rapidă. Cu scannerul de amprentă pe ecran îl deblochezi printr-o simplă atingere, în plus vine şi cu dual SIM, deci are tot. Acum îl poți cumpăra cu o super reducere de 1500 de lei, disponibil și în rate cu 180 lei lunar. Vino în magazinele Orange sau fă o comandă prin apel la 797 și pe eshop.orange.md.

Și dacă vrei să încerci un brand nou, care a reușit recent o lansare mondială de excepție, ia-ți un Oppo A31. Are un ecran imens Waterdrop, care îți protejează ochii, spațiu de stocare generos și o baterie ce rezistă ore în șir de utilizare intensă. Telefonul are cameră triplă, cameră frontală cu efecte de înfrumusețare și carcasa în culori superbe. În Oferta HiT, Oppo A31 vine cu o reducere de 1000 de lei și este disponibil și în rate cu 110 lei lunar. Îl poți cumpăra acum pe eshop.orange.md și în orice magazin Orange sau prin apel la numărul scurt 797. Mai multe detalii aici.

Până la 100 GB la conectare Abonament
Mai mult Internet
pentru tine
Detalii aici

Când alegi Orange Abonament începi să primești tot mai multe beneficii. Acum, la conectare Abonament, transfer de la PrePay sau portare din altă rețea, îți oferim un bonus extrem de generos – până la 100 GB pentru 6 luni. Alege GO sau Nelimitat și bucură-te de mai mult trafic Internet pe mobil. Profită din plin de libertatea de a fi mereu online și descoperă noi oportunități în orice loc te-ai afla. Vezi aici ce oferă fiecare abonament și vino în magazine ca să-l iei pe cel care ți se potrivește cel mai bine.

Versiunea Desktop