13.12.2018

Trăiește magia sărbătorilor de iarnă în orășelul de Poveste Orange

În perioada 1 decembrie 2018 – 20 ianuarie 2019, Orășelul de Poveste Orange își ține porțile larg deschise pentru fiecare, de la mic la mare.

Te așteptăm cu drag zilnic, de la 10:00 la 23:00, în Scuarul Teatrului de Operă şi Balet din Chişinău, să sărbătorim împreună magia sărbătorilor de iarnă.

Vino împreună cu cei dragi în Orășelul de Poveste cu atmosferă feerică, miros de vin fiert și plăcințele calde, pomi scăldați în luminițe și ghirlande colorate, muzică bună, concursuri și distracție pentru toate vârstele.

Cu noi, ai posibilitatea să trăiești una dintre cele mai tari experiențe VR din lume. Special pentru tine, în orășelul amenajat am pregătit un basm virtual cu tine erou principal pe care îl trăiești cu ajutorul Ochelarilor HTC Vive. Grație graficelor uimitoare vei simți totul atât de adevărat și în același timp atât de ireal.

Pentru copii avem trei carusele și două tobogane enorme, personaje îndrăgite și un program deosebit cu muzică și dansuri în fiecare zi.

Natalia: ”Este foarte interesant în acest orășel cu atmosferă caldă și plăcută. Zona este foarte frumos amenajată și te duce cu gândul la poveste. Mulțumesc organizatorilor.”

Igor Radu: ”Acum două zile am revenit din Viena unde tradițional se organizează sărbătorile de iarnă. Iar aici este la fel de frumos.”

Artiom, 12 ani: ”Îmi place foarte mult aici, în special, ursuleții polari. Este foarte distractiv.”

Irina:”Aici te simți ca într-o adevărată poveste. Chiar dacă e frig afară și gerul pișcă de obraji, atmosfera aici este caldă și simți spiritul sărbătorilor de iarnă.”

Vino cu noi în Orășelul de Poveste să creăm împreună amintirile unei ierni de neuitat!