19.05.2020

Urmărește LIVE pe Facebook: Afacerea ta online. Cum te ajută Virtual PBX?

Vânzări online pe timp de criză. În ultima perioadă probabil că ai auzit multe sfaturi despre cum să te organizezi și ce pași să întreprinzi pentru a atrage clienții. Orange vine, însă, cu o soluție reală, care să te ajute. Indiferent dacă este vorba despre o perioadă de criză sau una obișnuită.

Recent, Orange Moldova a lansat un serviciu nou – Virtual PBX, dedicat companiilor care vor să-și crească vânzările și calitatea deservirii clienților. Virtual PBX înseamnă că poți să conectezi toate telefoanele fixe din compania ta, fără să cumperi sau să întreții o stație telefonică. În oficiu vei avea doar un router.

De azi înainte nu mai pierzi nici un client, pentru că răspunzi la toate apelurile, indiferent unde te afli. Vezi mai multe detalii despre serviciu pe pagina dedicată și aici

 

Vrei să afli cum funcționează și cât costă?

Îți povestim pe 21 mai, începând cu ora 16.00, într-un live moderat de jurnalistul Dumitru Ciorici. Avantajele noului serviciul le vor prezenta Andrei Preașca, Director Vânzări Corporative și Servicii Post-Vânzări Orange și Anatolie Bulgaru, Manager Soluții IoT și ICT.

Live-ul va fi transmis pe paginile de Facebook Orange Moldova și Agora, pe pagina de Instagram OrangeMoldova și pe www.agora.md.

Nu pierde Live-ul, dă Particip pe pagina de Facebook a evenimentului.

Ne vedem online pe 21 mai 😊