15.09.2022

Vino în lumea celor mici cu JimJam, un nou post TV pentru copii în grila Orange TV Acasă

Orange prezintă un nou canal TV cu programe create special pentru copiii de grădiniță, utile și pentru părinții și îngrijitorii acestora. Este vorba despre postul TV JimJam care este difuzat în limba română, începând cu 15 septembrie.

Noul canal poate fi privit pe poziția #72 în grila TV Acasă și la #157 în grilele B2B: TV Public și TV Oficiu. Odată cu lansarea JimJam, grila extinsă Orange va conține deja 18 canale pentru copii de diferite vârste, ceea ce credem că este un ajutor important pentru părinții care au grijă să le asigure copiilor o educație corectă de mici.

JimJam își propune să contribuie la dezvoltarea socială, intelectuală și emoțională a copiilor prin serialele sale scurte, distractive și educative, cu eroi simpatici și personaje memorabile, care îi vor ajuta pe cei mici să cunoască lumea într-un mod plăcut. Pe lângă acestea, postul TV oferă informații, sfaturi și instrumente pentru adulți, prin care ei pot contribui în mod optim la dezvoltarea copiilor lor.

De la lansarea sa în 2006, canalul JimJam a ajuns să fie difuzat în 9 limbi și este prezent astăzi în peste 100 de țări din Europa, Africa și Orientul Mijlociu.

Îți dorim vizionare plăcută!