Incluziunea digitală înseamnă acces echitabil la tehnologie și folosirea acesteia pentru participarea la viața socială și economică, inclusiv pentru educație, servicii sociale, sănătate, participare socială și comunitară. Iată de ce accesul la lumea digitală trebuie să fie egal și adaptat pentru fiecare, indiferent de gen, vârstă sau categorie socială. La Orange, ne asigurăm că oamenii au posibilitatea de a folosi internetul pentru a face lucruri care îi avantajează zi de zi.


Asigurăm o rețea de încredere

Pentru a oferi tuturor acces egal la tehnologie, ne concentrăm pe îmbunătățirea acoperirii rețelei noastre. Orange Moldova a fost certificată în mod repetat drept cea mai de calitate rețea mobilă, atât în servicii voce, cât și Internet. Aceasta deservește peste 2 milioane 600 mii de clienți și oferă servicii voce și Internet mobil, televiziune și Internet fix prin conexiune 100% Fibră, cu super viteză de până la 1 Gbps.

Ajutăm oamenii să-și dezvolte abilitățile digitale

Considerăm că tehnologia digitală este un factor cheie pentru dezvoltarea economică, socială și a egalității de șanse și, prin urmare, proiectăm și derulăm diverse programe educaționale pentru a încuraja integrarea economică și socială prin tehnologie.

Aducem accesibilitate pentru fiecare

În calitate de angajator responsabil și incluziv, dezvoltăm și promovăm politici de resurse umane și recrutare, care să răspundă imperativelor persoanelor cu nevoi speciale, a egalității de șanse între femei și bărbați și a practicilor prietenoase familiei. Iar ca operator implicat în viața socială, oferim soluții de conectivitate pentru oamenii cu nevoi speciale de hipoacuzie, mobilitate sau văz.

Oferim instrumente digitale accesibile, cu planuri tarifare adaptate

Pentru a ne asigura că tehnologia noastră este cât mai incluzivă posibil și pentru a nu lăsa pe nimeni în urmă, facem cumpărarea smartphone-urilor mai accesibilă, comercializându-le și în rate și oferim oferte adaptate seniorilor cu planul tarifar Senior 60.

Educăm folosirea responsabilă a tehnologiei

Din rolul nostru de facilitator de tehnologie, oferim pregătire și instrumente pentru utilizatorii care au nevoie – copii, părinți, seniori – pentru a ne asigura că universul digital este folosit de către aceștia la maxim și cu evitarea riscurilor.