Înapoi

Cum redirecționez apelurile de pe un număr de telefon pe altul

Pentru a redirecționa apelurile primite la numărul tău către un alt număr, este necesar:

 

  1. Să indici un număr te telefon care va răspunde la apeluri şi

  2. Să stabilești în care situații dorești să se facă redirecționarea: când ești în afara ariei de acoperire, ai telefonul deconectat, nu răspunzi la apel sau ești deja în cadrul unui apel și nu poți răspunde.

 

Redirecţionarea apelurilor o poți programa doar dacă ai cu tine telefonul mobil și cartela SIM. O altă metodă este imposibilă. Operatorul de telefonie mobilă nu te poate ajuta. Activarea, dezactivarea se face de sine stătător și gratuit, din setările telefonului sau apelând codurile redirecționării. Din momentul activării, vei achita fiecare apel redirecționat în același mod ca și cum Tu ai fi efectuat apelul de pe numărul tău către cel care răspunde. Poți programa redirecționarea către orice număr național, mobil sau fix. Nu poți seta redirecționarea către numere din Transnistria sau internaționale. Taxarea se face din creditul din abonament, la preţ obişnuit. Dacă abonamentul tău oferă apeluri naționale nelimitate, redirecționarea va fi gratuită. La fel, dacă activezi redirecţionarea către unul din Numerele Favorite sau Numărul Magic, taxarea se va face conform tarifului stabilit de opțiune. Dacă pleci după hotare, activeaza redirecționarea când încă ești acasă, în rețeaua Orange Moldova. Astfel taxarea se va face la preț obișnuit.

 

 

Codurile redirecționării pentru:

1

Toate apelurile

 ** 21 * + 373 numărul la care redirecționezi  #
exemplu: **21*+373 6900**05 #
2 Telefon deconectat sau în afara ariei de acoperire  ** 62 * + 373 numărul la care redirecționezi #
3 Ești într-un alt apel

 ** 67 * + 373 numărul la care redirecționezi #

 sau, activează linia 2, apel în așteptare:  * 43 #

4 Nu răspunzi la apel  ** 61 * + 373 numărul la care redirecționezi #
5 Dezactivarea redirecționărilor

 ##002#

6 Verificarea dacă redirecționarea este activată

*#21#

 

 

Cum este taxat apelul redirecțioat

Exemplu: numărul tău de telefon este 2. Activezi redirecţionarea apelurilor către numărul 3. Te apelează numărul 1 și apelul este redirecționat către numărul 3. Conversaţia numărului 1 cu 3 - durează 3 minute. Rețeaua asigură apelul "de la numărul 1 către 2" și" de la 2 către 3". Durata apelului de 3 minute se taxează de pe contul numărului tău și de pe numărul care vă telefonează. Dacă numărul 3 nu raspunde la apel, taxarea va fi la zero pentru toți. Pentru numerele cu abonament nelimitat, apeluri naționale nelimitate, redirecţionearea este gratuită.

 

coduri redirectionare apeluri orange Moldova

Vezi secţiunea orange ajutor abonament unde găseşti răspuns la alte întrebări despre serviciile cu abonament lunar.

Te-a ajutat acest raspuns?