Înapoi

Cum ma loghez în aplicația My Orange Moldova

 

Descarcă și instalează pe telefon aplicația My Orange. Odată instalată, aplicația funcționează pe bază de internet: date mobile sau internet fix. Logarea în aplicație o poți face pe 2 căi:

 

  1. Logare cu contul Orange: creează un cont Orange pentru numărul tău de telefon. Vei indica adresa de e-mail și vei crea o parolă de securitate. Această metodă de logare este foarte comodă deoarece o poți utiliza chiar și atunci cînd nu ai cartela SIM sau ești peste hotare. Vezi video despre cum creez contul tău Orange.

  2. Logare cu cartela SIM: dacă alegi această metodă, aplicația va citi numărul de telefon de pe cartela SIM. Pentru acest tip de logare, este necesar:

    • Să deconectezi rețeaua WIFI pe perioada logării în aplicație

    • Să conectezi date mobile

    • Să deschizi aplicația și să alegi logarea cu "Cartela SIM". Astfel aplicația va citi imediat numărul de telefon de pe cartela SIM, care furnizeză internet mobil.

    • După logare, reactivează rețeaua WIFI. Datele mobile sunt necesare doar pentru logarea în aplicație. Orice altă operațiune din aplicație o poți face prin WIFI.

 

Dacă utilizezi 2 cartele SIM, aplicația se va conecta la numărul de telefon de pe care utilizezi internet mobil. Dacă dorești să te loghezi cu celălalt număr de telefon, este necesar să schimbi, din setările telefonului, furnizarea internetului mobil de pe SIM1 pe SIM2, sau invers.


Vezi secţiunea orange ajutor abonament unde găseşti răspuns la alte întrebări despre serviciile cu abonament lunar.

Te-a ajutat acest raspuns?