Înapoi

Ce tip de asigurare telefon pot să aleg

 

 

Alege tipul de asigurare potrivit pentru tine în funcție de experiența ta anterioară cu telefoanele mobile sau optează în funcție de costul asigurării. Dacă ai avut experiența accidentală de a strica ecranul telefonului în trecut, alege:

 

Asigurare ecran. Dacă se sparge ecranul, aceasta este soluția ideală să economisești bani pentru reparație sau să primești o sumă de bani înapoi. Însă, dacă crezi că ai putea scăpa telefonul în apă, alte lichide, alege:

 

Asigurare accident. Cu această formă de asigurare, poți primi o compensație financiară care acoperă parțial sau chiar integral costurile de reparație în cazul:

  • deteriorării sau distrugerii cauzate de un incident,
  • scurt-circuitului,
  • daunelor provocate de contactul accidental cu lichide. Prețul acestei asigurări reprezintă 15% din prețul standard al telefonului la momentul vânzării.

 

Asigurare dispozitiv. Dacă vrei o asigurare care să acopere diverse accidente ale telefonului, inclusiv deteriorarea cauzată de lichide și chiar furtul dispozitivului pe teritoriul Moldovei, alege această opțiune. Pentru mai multe detalii și pentru a înțelege riscurile acoperite, consulcondițiile de asigurare.

 

Asigurarea pentru dispozitiv poate fi achitată în întregime la achiziționarea acestuia sau în rate. Ambele tipuri de achitare ar putea să îți ofere drept despăgubire toată suma, în conformitate cu condițiile contractuale. Unica cerință este că dacă ajungi să depui cererea de despăgubire, va trebui mai întâi să achiți integral ratele rămase. Doar apoi, ai putea beneficia de despăgubire.


Vezi secţiunea orange ajutor abonament unde găseşti răspuns la alte întrebări despre serviciile disponibile cu abonament lunar.

Te-a ajutat acest raspuns?