Vizita inginerului.

Vizita inginerului pentru instalarea serviciilor sau rezolvarea unor dificultăţi tehnice la domiciliu, se programează:Vizita inginerului servicii fixe Orange Moldova

De luni până sâmbătă,

  • în 1-a jumătate a zilei, ora 09:00 - 13:00, sau
  • într-a 2-a jumătate a zilei, ora 13:00 - 17:00.

În ziua vizitei vei fi telefonat in prealabil de către inginer, în intervalul de timp ales, pentru efectuarea lucrărilor.


Pentru orice întrebare legată de funcţionarea serviciilor fixe, apelează serviciul clienţi 777  de pe un număr Orange, sau

022 977777  de pe oricare alt număr.

Luând legătura cu consultantul Orange, după investigarea cazului, vei programa, la necesitate, vizita inginerului. Dacă pe parcurs doreşti reprogramarea sau anularea vizitei, te rugăm să ne contactezi din nou.


  • Programată cu ajutorul consultantului Orange, conform disponibilităţii d-stră cât şi a înscrierilor disponibile.
  • Reprogramată, la solicitarea d-stră, pentru o altă zi.
  • Anulată, la solicitarea d-stră, în legătură cu soluţionarea de sine stătător a defecţiunii sau din alte motive.

  1. După programarea vizitei, o sa primeşti un SMS cu informaţia referitor la ziua şi partea zilei în care va veni inginerul.
  2. În ziua vizitei, la adresa indicată, este necesar să fie prezentă o persoană adultă. Dacă în cadrul vizitei se vor semna careva acte contractuale, să fie prezent titularul contractului, având cu sine un act de identitate. Inginerul, în cadrul apelului, vă va spune aceste detalii.
  3. Dacă la apelul preventiv al inginerului nu sânteţi disponibil, inginerul se va apropia oricum la adresa indicată. În lipsa unui răspuns de la domiciliu, vizita programată va fi anulată şi iniţiată reprogramarea pe altă dată.
  4. Pentru realizarea lucrărilor inginereşti, este necesar să fie curent electric în locuinţă şi traseul cablului, a dispozitivelor instalate să fie uşor de accesat.

 

Vezi secţiunea orange.md/ajutor/Internet-si-tv-acasa unde găseşti răspuns la alte întrebări despre internet fix și televiziune.

 

Te-a ajutat acest raspuns?
Versiunea Desktop