03.06.2023

Descarcă noua versiune 7.2 a aplicației My Orange și gestionează simplu toate numerele tale

Noua versiune a aplicației My Orange vine cu mai multe funcționalități utile. Actualizează My Orange la ultima versiune 7.2 sau descarcă acum aplicația și bucură-te de maximă autonomie în gestionarea contului tău Orange.

Iată ce funcționalități noi găsești în noua versiune:

Administrarea numerelor din cont direct din aplicație

Atunci când ai mai multe numere mobile pe cont, e natural să le poți administra cât mai simplu, cu o singură logare. Acum, odată cu lansarea noii versiuni, le poți gestiona direct din aplicație.

De exemplu, dacă ai pe contul tău numere pe care le folosesc copiii sau părinții tăi, din aplicație vei putea să vezi câte minute și GB au pe cont, să le activezi opțiuni cu minute sau Internet și chiar să le schimbi abonamentul. Toate acțiunile, la fel ca pe web, se afișează în Istoricul acțiunilor și le vei putea monitoriza oricând.

Actualizează acum My Orange și testează toate beneficiile. Intră în contul tău pe My Orange, click pe numărul tău, apoi alege orice număr pe care vrei să-l accesezi și vezi ce acțiuni poți face. Află mai multe detalii pe pagina dedicată.


Factura contului în PDF

Noua versiune a aplicației My Orange îți permite să vezi și să descarci factura lunară Orange în format PDF. Comod de vizualizat, dar și de păstrat. Este exact factura Orange pe care o primești prin email, cu toate serviciile și numerele tale Orange, nu doar pentru numărul cu care te-ai logat. Pentru a descărca ultima factură lunară, loghează-te în My Orange, apoi intră la secțiunea Factura de pe pagina principală.


Widgetul cu traficul Internet rămas

Dacă dorești să verifici rapid câți GB mai ai în cont, fără a deschide aplicația, poți instala widgetul atât pe iOS, cât și pe Android. Noua versiune include această funcționalitate.

Fii cu ochii pe notificările din magazinul de aplicații și păstrează My Orange mereu actualizată, ca să nu pierzi noile funcționalități.


Descarcă cea mai nouă versiune My Orange de pe: