14.06.2023

Din iunie, descoperă 3 noi canale în grila Orange TV Acasă

Grila de canale TV de la Orange se modifică mereu pentru a răspunde la solicitările de la clienții noștri, urmăritori fideli ai celor mai noi și populare producții video televizate. De data aceasta, venim cu 3 canale TV noi, care credem că vor fi pe placul abonaților Orange.

1. Studio-L HD – română

Am lansat în grila TV Acasă postul regional Studio-L HD, care emite în limba română din Căușeni și pe care îl găsești de azi la numărul 52 în grila pentru persoane fizice și la numărul 26 în grila pentru clienții business.

Studio-L este cea mai veche televiziune regională din Moldova, fondată în urmă cu 29 de ani. Oferta de programe a Studio-L include știri, emisiuni tematice, ediții speciale informative care reflectă evenimentele actuale din regiune. Grila de difuzare conține emisiuni săptămânale precum „Accent Direct”, „Evenimentul zilei”, „Sănătatea ta” etc. Buletinul informativ zilnic include evenimente locale, naționale și internaționale. În fiecare sâmbătă se realizează blocul informativ „Sinteza săptămânii”.

Prin includerea postului în grila națională susținem media locală din Moldova. În același timp, oferim locuitorilor din sud-estul Moldovei mai multe motive să aleagă serviciile Orange de Internet prin Fibră și Televiziune Acasă, pe care le vom lansa în curând în Căușeni, Anenii Noi și Ștefan Vodă.

2. Кино ТВ HD – rusă

Cel mai solicitat post TV pe toate canalele de comunicare Orange. Clienții ne-au cerut – noi l-am inclus în grila TV.

Кино ТВ HD vine să înlocuiască Русский Иллюзион (#127) și este un canal de filme premium, care difuzează producții recent lansate și clasice, blockbustere, filme de autor, comedii, melodrame și filme de acțiune. Canalul mai difuzează interviuri cu personalități ale cinematografiei mondiale, reportaje de pe platourile de filmare și festivaluri de film, programe de divertisment și proiecte educaționale.

3. BBC First – engleză, cu subtitrări în română

BBC First este un canal premium din portofoliul BBC Studios, care difuzează cele mai captivante seriale britanice. Află aici mai multe detalii despre cele mai fierbinți premiere BBC First.

Dacă vrei să înveți engleza și să savurezi adevărata cinematografie europeană, dar și umorul englez fin, nu rata serialele de la BBC First, difuzate în original, cu subtitrări în limba română. Găsește postul la numărul #65 în grila Orange TV Acasă.

# Grila TV Acasă

52

127

65

# Grila TV Business

26

-

-

Îți dorim vizionare plăcută!