16.04.2019
Pasiunile adevărate sunt fără limite cu noile abonamente Nelimitat de la Orange

Urmează-ți pasiunile și fii liber să-ți transformi visele în realitate. Fără limite. Ca și noile abonamente Nelimitat de la Orange.

Din 16 aprilie, Orange propune clienților săi noi abonamente voce – Abonamente Nelimitat, ce includ apeluri nelimitate în rețea, mai multe minute naționale și trafic Internet – până la nelimitat. Alege unul dintre Abonamentele Nelimitat și vorbești cât vrei în rețea, ai dublu, triplu și însutit minute naționale și mai mult trafic Internet inclus – până la nelimitat. În plus, cu Nelimitat 260 și Nelimitat 400 ai minute internaționale, trafic internet și minute în Roaming incluse în Abonament.

Nou
Abonamente Nelimitat
Minute și Internet
până la nelimitat
Detalii aici
Cel mai nou smartphone de la Samsung, exclusiv la Orange

La Orange ai cel mai bun preț la noile smartphone-uri de la Samsung, Galaxy A50 și Galaxy A20. Exclusiv la Orange poți cumpăra noul smartphone Samsung Galaxy A50 cu cameră triplă, memorie operativă de 4 GB și spațiu de stocare de 64 GB, cu 4199 lei, disponibil și în rate. În plus, ai o reducere de 50% la accesorii dedicate.

Bun venit în Orange Family, cu noul abonament Senior

Când ești la Orange, e mai ușor să ai grijă de familia ta. Pe lângă noul abonament Junior, cu mai mult trafic Internet pentru cei mici, Orange Family are un nou abonament – Senior, cu minute naționale și apeluri nelimitate cu 3 Numere Favorite.

E mai ușor să ai grijă de familia ta, cu noile abonamente
Junior și Senior
Detalii aici
Reducere de 50% la abonament pentru toți, la portare

De noile Abonamente se pot bucura și cei care trec la Orange. Din 16 aprilie, toți cei își portează numărul din altă rețea, persoane fizice și juridice, beneficiază de o reducere de 50%, pentru 6 luni, la unul dintre abonamentele noi Nelimitat și la GO 110.

Portează-te la Orange
50% reducere
la Abonament
Detalii aici
Cu LOVE ai abonament voce la jumătate de preț

Ofertele generoase sunt disponibile și pentru cei care vor să se conecteze la serviciile de Internet și televiziune, dar nu au un număr Orange. Acum, la conectarea Internet + TV Acasă primeşti 50% reducere la activarea unui Abonament voce nou. Oferta este disponibilă pentru toate abonamentele noi GO și Nelimitat.

50% reducere la Abonament cu