Înapoi

Cum primesc lista cu numerele telefonate, descifrarea apelurilor

Descifrarea apelurilor la abonament Orange, detalizarea

 

Utilizând un număr Orange cu abonament lunar, poți primi gratuit descifrarea apelurilor efectuate - la adresa de e-mail sau contra plată, printate pe hârtie. Descifrarea se oferă pentru cel mult ultimele 3 luni și conține informații detaliate despre apeluri efectuate, SMS transmise și internet utilizat.

Dacă utilizezi un număr scris pe numele altei persoane, poți solicita descifrarea numai daca ai procură notarială sau rogi titularul să depună cerere la magazin. Numărul pentru care se cere descifrarea, primește un mesaj informativ despre această solicitare. Descifrarea, altfel numită "factura detaliată", nu oferă date despre apelurile primite pe numărul tău.

Persoanele fizice trebuie să depună nemijlocit cererea doar într-un magazin direct orange. Persoanele juridice, companiile, dacă doresc să se aboneze la descifrarea apelurilor expediate lunar la adresa de e-mail, pot trimite cererea șablon la adresa corporate@orange.md.

 

 

Detaliile

  • La adresa de e-mail le poți solicita la necesitate pentru o singură perioadă sau poți să te abonezi să le primești în fiecare lună. Primirea informaţiei la adresa de e-mail este gratuită şi o primești în decurs de 3 zile lucrătoare.

  • Imprimate pe hârtie. Imprimarea informaţiei se face în magazin. Detaliile unui număr de telefon, pentru 1 lună, costă 30 lei. Datele se eliberează în decurs de maxim 15 zile lucrătoare. Dacă dorești primirea informației gratuit și mai rapid, cere expedierea descifrării la adresa de e-mail.

Informaţia despre apeluri este secretă. De aceea o poţi recepţiona personal, la prezentarea unui document de identitate valabil: buletin de identitate, paşaport moldovenesc sau permis de conducere.

 

 

Dacă utilizezi un număr PrePay, vezi articolul: Cum obțin detalii apeluri pentru numărul PrePay


Vezi secţiunea orange ajutor abonament unde găseşti răspuns la alte întrebări despre serviciile disponibile cu abonament lunar sau vezi secțiunea ajutor pentru persoane juridice.

Te-a ajutat acest raspuns?