Înapoi

Cum aflu codurile PIN și PUK pentru un număr cu abonament lunar

 

Codul PIN1 pentru orice cartelă SIM Orange este 1111. Îl poți schimba ușor, dacă dorești, utilizând telefonul mobil. Îți recomandăm să găsești și să îți notezi din timp codurile PUK1, PIN2 și PUK2. Astfel le vei găsi rapid în caz de necesitate, mai ales dacă uiți codul PIN1 de pe cartela SIM.

 

  1. Unde găsesc codurile PIN, PUK

  2. Ce fac dacă am blocat codul PIN și am nevoie de codul PUK

  3. Ce fac dacă am blocat ambele coduri PIN și PUK și cartela SIM nu mai lucrează

 

 

Informația despre codurile PIN și PUK o poți vedea în:

1. Aplicaţia

Fiind logat în aplicație, mergi în chenarul unde este indicat numărul tău de telefon, apasă simbolul și alege 'Vezi codurile PUK'.

Codul PIN PUK SIM pentru numerele mobile in aplicatia My Orange Moldova

Dacă încă nu utilizezi aplicația My Orange, descarc-o din magazinul Google Play sau App Store, Huawei AppGallery şi instaleaz-o pe telefon. Crează-ți un cont cu adresa de e-mail și o parolă pentru a utiliza aplicația oricând și oriunde, chiar și după hotarele țării.

 

2. Accesează pagina internet https://my.orange.md

Codurile PIN și PUK se găsesc în secțiunea >> Mai mult >> Detalii cont.

Vezi video.

 

PIN PUK Orange Moldova pe pagina my orange

 

Ce fac dacă am blocat codul PIN și am nevoie de codul PUK

Dacă până la blocarea PIN ai utilizat aplicația My Orange sau pagina internet my.orange.md logândute cu adresa de e-mail, poți vedea oricând codul PUK în aceste 2 surse. Dacă însă nu utilizezi nici una dintre ele, este necesar să apelezi Suport Clienți pentru persoane fizice sau juridice de pe un număr Orange corporativ.

Pentru numerele PrePay, fără abonament lunar, dacă ai blocat codul PIN, poți afla PUK apelând *777*6# de pe un alt număr PrePay.

 

 

Ce fac dacă am blocat ambele coduri PIN și PUK și cartela SIM nu mai lucrează

Dacă introduci 3 ori la rând codul PIN greșit apoi greșești și codul PUK de 10 ori, cartela SIM se blochează și nu o mai poți utiliza. Pentru a soluționa cazul, vino într-unul din magazinele Orange să o restabilești. Vezi info despre Ce faci dacă blochezi cartela SIM.

 


Vezi secţiunea orange ajutor abonament unde găseşti răspuns la alte întrebări despre numerele cu abonament lunar.

Te-a ajutat acest raspuns?