Înapoi

Pot să schimb numărul de telefon Orange

 

Dacă numărul tău mobil este la abonament și dorești să îl schimbi pe altul, poți face schimbul fără să modifici alte servicii. Pentru aceasta, adresează-te:

 

  1. într-unul din magazinele Orange, având cu sine actul de identitate MD și celelalte documente necesare dacă ești reprezentantul unei companii, sau

  2. apelează serviciul Suport clienţi la numărul 777 pentru persoane fizice sau 700 pentru companii, persoane juridice

 

 

schimb numar orange abonament

 

 

Numărul de schimb îl poți alege din lista cu numere disponibile în magazin sau la serviciul Clienţi. Nu poți să îl schimbi pe un număr PrePay, procurat personal. Este o listă definită aparte, cu numere Orange, din care poți alege numărul care îți place. Dacă ai alcatuit un număr exact, pe care ţi-l doreşti, întreabă consultantul dacă este în listă. Modificarea numărului costa 50 lei şi achitarea o faci din banii puși pe cont sau punctele de fidelitate acumulate.

Schimbarea Numărului este posibilă maxim de 3 ori pe parcursul unui an. Dacă cineva are setat numărul tău drept Număr Favorit sau Număr Magic, doar tu ai dreptul să îl informezi că ți-ai schimbat numărul de telefon. El va trebui să programeze schimbarea Numărului Favorit sau Magic.

 


Vezi secţiunea orange ajutor abonament unde găseşti răspuns la alte întrebări despre serviciile disponibile cu abonament lunar.

Te-a ajutat acest raspuns?