Oferta Roaming în România ca acasă, pe numerele voce.

Din 1 martie 2022, clienții Orange utilizează serviciul Roaming la tarife reduse în rețeaua operatorilor români. Reducerile se aplică automat, imediat ce te conectezi la unul dintre operatori.

Înainte să pleci, verifică statutul serviciului pentru numărul tău. Activează Roaming-ul sau anulează-l pe următoarele căi:

  • Formează codul *100*31#  dacă numărul tău este la abonament lunar, sau, *100*5#  dacă numărul este PrePay.
  • Utilizează aplicația My Orange, instalând-o pe telefon. Mergi la >> Opțiuni și serviciile mele >> vezi toate >> Roaming.
  • Intră pe pagina https://my.orange.md >> Opțiuni și servicii >> Activează >> Servicii >> Roaming.
  • Verifică cu Djingo, asistentul virtual de la Orange, dacă este sau nu este activat serviciul Roaming. Solicită activarea sau dezactivarea serviciului.
  • Contactează robotul virtual pe nume Djingo şi el te va ajuta să verifici dacă este sau nu este activat serviciul Roaming. Pentru aceasta, deschide pagina www.orange.md/djingo și alege 'Discută cu Djingo' >> Roaming.

Înainte să pleci după hotare, informează-te despre noua schemă de taxare pentru abonamentul tău. Accesează pagina 'Roaming în Romania ca acasă' unde sânt indicate tarifele la abonament, PrePay, pentru apeluri, SMS, internet mobil și posibilitatea activării opțiunilor adiționale pentru a micșora cheltuielile.

Deoarece unele abonamente în Roaming sunt taxate în afara conținutului din abonament, suplinește-ți contul în avans.

Odată conectat în rețeaua operatorului român, te îndemnăm să fii atent la mesajele sms informative, primite pe numărul tău. Mesajele conțin detalii importante pentru tine.


Vezi 'Condițiile ofertei de Roaming în România' pentru abonamentele TOP 170, TOP 190, TOP 270 si Nelimitat 400.

Te-a ajutat acest raspuns?
Versiunea Desktop